Cu această tehnologie asigurăm refacerea formei iniţiale a caroseriei în conformitate cu parametri originali ai maşinii, indiferent de marca şi tipul acestuia. Această metodă este acceptată de către marii producători de automobile, şi de către toate firmele de asigurări.

Timpul de reparaţie a unei înfundături poate dura de la 30 de minute pană la 4 ore, iar în cazul unei maşini avariate de grindină de la 1 la 3 zile, în funcţie de mărimea şi numărul loviturilor.

Această tehnologie se poate folosi la înfundăturiile uşoare, unde vopseaua nu a fost afectată în urma impactului, iar diametrul înfundăturii nu depăşeşte 50 mm (la loviturile de grindină). În cazurile în care lovitura este mai mare, este necesară o constatare prealabilă, pentru a putea decide posibilitatea de reparaţie şi rezultatul final.

Nu există două înfundături la fel, de aceea estimarea exactă a timpului şi a valorii reparaţiei se poate face numai după examinarea autovehicolului. Preţul se stabileşte în funcţie de numărul şi mărimea loviturilor, pe fiecare element în parte.

Avantaje:
· Vopseaua rămâne cea originală;
· Nu scade valoarea autovehiculului;
· Nu sunt diferenţe de culoare;
· Timp de reparare mult mai mic;
· Costul reparaţiei este mai mic, faţă de revopsirea elementului;
· Ecologic


Alte avantaje faţă de repararea clasică a înfundăturii:
– readucerea înfundăturii în stare originală se face fără a afecta stratul de protecţie anticorozivă al metalului.Deschideti
– stratul de vopsea rămâne cea originală, nu apare efectul de „coajă de portocale”, vopseaua (lacul) nu se desprinde